Preview

Science and Innovations

Advanced search
Open Access Open Access  Restricted Access Subscription Access

Features of potato hybridization

Abstract

The authors review a varietal diversity and methods of potato breeding in the Republic of Belarus.

About the Authors

I. Rodkina
Научно-практический центр НАН Беларуси по картофелеводству и плодоовощеводству
Belarus

Inna Rodkina



Yu. Gunko
Научно-практический центр НАН Беларуси по картофелеводству и плодоовощеводству
Belarus

Yulia Gunko



S. Primachenko
Научно-практический центр НАН Беларуси по картофелеводству и плодоовощеводству
Belarus

Sergei Primachenko



V. Makhanko
Научно-практический центр НАН Беларуси по картофелеводству и плодоовощеводству
Belarus

Vadim Makhanko



A. Tchaikovsky
Научно-практический центр НАН Беларуси по картофелеводству и плодоовощеводству
Belarus

Andrey Tchaikovsky



S. Yarmolich
Институт плодоводства
Belarus

Sergey Yarmolich



Review

For citations:


Rodkina I., Gunko Yu., Primachenko S., Makhanko V., Tchaikovsky A., Yarmolich S. Features of potato hybridization. Science and Innovations. 2023;(3):6-15. (In Russ.)

Views: 106


ISSN 1818-9857 (Print)
ISSN 2412-9372 (Online)